Creative Facilitator

Suit-case zoekt jou! Ben je student Industrieel Ontwerpen en op zoek naar een toffe bijbaan? Wij faciliteren regelmatig creatieve sessies voor verschillende organisaties en sectoren. Hiervoor zijn we op zoek naar versterking. Lijkt jou het leuk om onze pool van creative facilitators aan te vullen?

We zijn op zoek naar studenten (eind bachelor of master), die het leuk vinden om te leren hoe je creatieve sessies begeleidt. Ben jij creatief en kan je goed zelfstandig werken? Solliciteer dan op de vacature. Mail je CV en motivatie naar tomas@suit-case.nl.

In de maand november bieden we elke vrijdag van 16:00 tot 17:00 een cursus creative facilitation aan. De eerste vindt plaats op 1 november. Hier leer je in vier workshops hoe je goed creatieve sessies kan faciliteren. Hoe deel je een sessie in? Welke elementen zijn belangrijk en hoe krijg je een groep mee? Vanaf week 3 bieden we de kans om wat je geleerd hebt in de praktijk te brengen. Je mag je eigen sessie voorbereiden en wij geven tips over hoe je kan verbeteren. Wil jij hier bij zijn, stuur dan ook een berichtje naar Tomas en laat weten welke

Doe je een andere toffe studie en denk je dat dit bij je past? Stuur ons dan ook een berichtje en verras ons!