Stage Marketing & Communicatie

Suit-case zoekt jou! Studeer jij Marketing en Communicatie (of vergelijkbaar) en kan jij ons helpen om onze doelgroep beter te bereiken en meer zichtbaarheid te creëren? En denk je dat jij deze tekst beter kan schrijven? Lijkt het je leuk ons jonge team te komen versterken en bij ons stage te lopen? Lees dan verder!

Werken bij Suit-case betekent dat je terecht komt in een creatieve omgeving. Een klein en hecht team, waarin we elkaar uitdagen en hard werken, en waar veel ruimte is voor gezelligheid. Bij Suit-case is veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en ambities. We zijn gedreven om bedrijven verder te helpen én bij te dragen aan maatschappelijke uitdagingen. Een win-win situatie noemen wij dat.

Wat zoeken wij?

 • Student(e) Marketing en Communicatie (of vergelijkbaar), minimaal HBO niveau. Of ben je Bachelor student Industrieel Ontwerpen? En vind je het leuk als een onderdeel van je stage uit marketing bestaat, maar wil je ook leren hoe je bijvoorbeeld creatieve sessies faciliteert? Dan kan je ook reageren!
 • Je kan zelfstandig werken en vindt het leuk om op strategisch niveau mee te denken over onze marketingstrategie.
 • Je hebt ambities en wil veel leren.
 • Van nieuwe innovaties en maatschappelijke thema’s word je enthousiast!
 • Je bent minimaal 3 dagen in de week beschikbaar; duur van de stage in overleg.
 • Je schrijft vlotte, goede teksten.
 • Pre: je kan overweg met Adobe CC programma’s of je wil hier graag meer over leren.

Wat bieden wij?

 • Je krijgt veel ruimte om je stage in te delen zoals jij dat wil. Wil je een social media campagne opzetten; grafische uitingen ontwerpen; interviews afnemen en verwerken voor onze innovatieblog; meedraaien in onze creatieve sessies; leren hoe je een creatieve sessie kan faciliteren; onze marketing strategie aanscherpen of beter worden in sales gesprekken? Of heb je hier zelf goede ideeën over? Samen met jou gaan we in gesprek over waar je goed in bent, wat je wil leren en wat je kan bijdragen aan het team.
 • Je wordt onderdeel van ons jonge, gezellige team in Rotterdam en Delft.
 • We zorgen voor een goede, persoonlijke begeleiding om veel uit je stage te halen.
 • Een passende stagevergoeding
 • Elke vrijdag een Suit-case session en vrijmibo

Interesse? Mail je CV en motivatie naar tomas@suit-case.nl. Heb je nog vragen? Geef Tomas een belletje (06 55307662)