Strategic Designer / Teamlead

Globe vacature

Zou jij aan de slag kunnen met een vraag als: “hoe kan je als maker van globes in de toekomst relevant blijven?”

Dan zoekt Suit-case jou! Heb jij een achtergrond in innovatie of projectmanagement en vind jij het leuk om organisaties mee op innovatiereis te nemen? Wij zoeken iemand die ons team komt versterken als Strategic designer en Team Lead voor trajecten die wij uitvoeren. Werken bij Suit-case betekent dat je terecht komt in een creatieve omgeving. Een klein en hecht team, waarin we elkaar uitdagen en hard werken, en waar veel ruimte is voor gezelligheid. Bij Suit-case is veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en ambities. We zijn gedreven om bedrijven verder te helpen én bij te dragen aan maatschappelijke uitdagingen. Een win-win situatie noemen wij dat.

Wij zijn op zoek naar iemand die binnen organisaties mensen om zich heen weet te verzamelen om aan de slag te gaan met innovatie. Het is belangrijk dat je een visie van een bedrijf weet te vertalen naar plannen die naar deze visie gaan leiden. Andersom dagen we je ook uit om een visie te verbeteren of opnieuw te formuleren. We vinden het belangrijk dat je de ‘waarom vraag’ durft te stellen. Wij zijn op zoek naar iemand die verantwoordelijkheid durft te nemen over een opdracht en de vrijheid pakt om meerwaarde te leveren voor onze klanten.

Daarnaast word je ook ingezet als teamlead voor een Delta Innovation Team. Dit zijn innovatie teams van onze venture builder “Fynly”. Hierin krijg je de opdracht om met een team van 4-5 jonge mensen toe te werken naar een design voor een innovatie. Deze innovaties zijn gaan bijna altijd over ketenproblematiek: er is niet één duidelijke probleemeigenaar, maar het probleem heeft impact op verschillende stakeholders en/of de samenleving. Dit betekent dat met name stakeholder management van partners die willen participeren in de innovatie erg belangrijk is.

Wat zoeken wij?

 • WO werk en denkniveau
 • Je hebt relevante ervaring met begeleiding van innovatieprocessen;
 • Daarnaast kan je omgaan met openheid van vraagstukken en deze concreet maken;
 • Je hebt ervaring met projectmanagement;
 • Ook ben je in staat om op strategisch niveau met klanten te communiceren en te herkennen waar en hoe je waarde kunt toevoegen.

Wat bieden wij?

 • Je krijgt veel ruimte om je werk in te delen en zelf aan de slag gaan met goede ideeën die je hebt. Hierbij staat persoonlijk ontwikkeling centraal.
 • Samen met jou gaan we in gesprek over waar je goed in bent, wat je wil leren en wat je kan bijdragen aan het team.
 • Je wordt onderdeel van ons jonge, gezellige team in Rotterdam en Delft
 • Een marktconform salaris startend consultant
 • Elke vrijdag een Suit-case session en vrijmibo
 • 40-urige werkweek, startdatum: 1 maart.

Interesse? Mail je CV en motivatie naar tomas@suit-case.nl. Heb je nog vragen? Geef Tomas een belletje (06 55307662)