Strategic Designer / Project lead

Zou jij aan de slag kunnen met een vraag als: “Hoe help je twee lokale concurrerende bakkers om een circulair concept te adopteren?”

Dan zoekt Suit-case jou! Heb jij een achtergrond in innovatie of projectmanagement en vind jij het leuk om organisaties mee op innovatiereis te nemen? Wij zoeken iemand die ons team kan komen versterken als Strategic designer voor trajecten die wij doen. Werken bij Suit-case betekent dat je terecht komt in een creatieve omgeving. Een klein en hecht team, waarin we elkaar uitdagen en hard werken, en waar veel ruimte is voor gezelligheid. Bij Suit-case is veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en ambities. We zijn gedreven om bedrijven verder te helpen én bij te dragen aan maatschappelijke uitdagingen. Een win-win situatie noemen wij dat.

Wij zijn op zoek naar iemand die tussen organisaties mensen om zich heen weet te verzamelen om aan de slag te gaan met innovatie. Het is belangrijk dat je visies van verschillende organisaties weet te vertalen naar plannen die naar een gezamenlijk doel gaan leiden. Andersom dagen we je ook uit om een visie te verbeteren of te herformuleren, het is hierbij belangrijk om ook de waarom vraag te durven stellen. Wij zijn op zoek naar iemand die verantwoording durft te nemen over een opdracht en de vrijheid pakt om meerwaarde te leveren voor onze opdrachtgevers. 

Startopdracht

Je start op een project waarbij we tussen verschillende MKB-aannemers en de gemeentes in staan. Samen zoeken zij naar manieren op te innoveren en beter samen te kunnen werken. Jij gaat aan de slag om dit concreet vorm te geven en biedt ondersteuning in het programma. Dit doe je onder andere vanuit een rol als projectondersteuning. Je bent verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van activiteiten in het MKB-samenwerkingsprogramma. Daarnaast betrek je de verschillende stakeholders en probeert om samen met hen een gezamenlijke toekomstvisie neer te zetten. Hoe dat eruitziet? Dat bepaal jij zelf samen met onze opdrachtgever. Hierbij kom je veel in contact met de MKB’ers en de gemeentes om hen te inspireren en te helpen bij de verschillende projecten. 

Naast strategisch-uitvoerende opdrachten zoals de bovenstaande kan je ook ingezet worden als teamlead voor een delta innovatie team. Dit zijn innovatie teams van onze venture builder “Fynly”. Hierin krijg je de opdracht om met een team van 4-5 jonge mensen toe te werken naar een design voor een innovatie. Deze innovaties zijn bijna altijd innovaties die in de keten liggen. Dit betekent dat met name stakeholdermanagement van partners die willen participeren in de innovatie erg belangrijk is.

Wat zoeken wij?

 • WO werk en denkniveau
 • Je hebt relevante ervaring met begeleiding van innovatieprocessen
 • Je kan omgaan met openheid van vraagstukken en deze concreet maken.
 • Je hebt ervaring met projectmanagement (bijvoorbeeld commissies of besturen) en affiniteit met de planning en structurering die daarbij komt kijken.
 • Je bent in staat om op strategisch niveau met klanten te communiceren en te herkennen waar en hoe je waarde kunt toevoegen;
 • Visualisatie skills zijn een pre, omdat we zien dat door het maken van visuals etc het proces eenvoudiger begrepen kan worden. 
 • Idealiter affiniteit met de gebouwde omgeving en infra sector, of de drive om je hierin te verdiepen.
 • Hoewel wij absoluut de meerwaarde zien in diversiteit, én we op termijn wellicht ook in het buitenland actief worden, is voor de komende opdrachten een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal een must.

Wat bieden wij?

 • Je krijgt veel ruimte om je werk in te delen en zelf aan de slag gaan met goede ideeën die je hebt. Hierbij staat persoonlijk ontwikkeling centraal.
 • Samen met jou gaan we in gesprek over waar je goed in bent, wat je wil leren en wat je kan bijdragen aan het team.
 • Je wordt onderdeel van ons jonge, gezellige team in Rotterdam en Delft 
 • Een marktconform salaris startend consultant 
 • Elke vrijdag een Suit-case session en vrijmibo 
 • 40 uur werkweek vanaf 1 september (of eerder in overleg). 

Interesse? Mail je CV, motivatie en eventueel portfolio naar tomas@suit-case.nl. Heb je nog vragen? Geef Tomas een belletje (06 55307662)

Deze vacature staat open vanaf 15-06-2020 tot 23-06-2020