Vacature Meeloop Stage

Vacature Meeloop-stage

Wil jij graag een stage lopen bij een jonge innovatie consultancy?

Dan zoekt Suit-case jou! Heb jij affiniteit met innovatie, transitiemanagement of design en vind jij het leuk om organisaties mee op innovatiereis te nemen? Wij hebben plek voor een aantal stagiairs die het leuk vinden om mee te lopen in het bedrijf of de projecten die we doen. Een stage lopen bij Suit-case betekent dat je terecht komt in een creatieve omgeving. Een klein en hecht team, waarin we elkaar uitdagen, hard werken, en waar veel ruimte is voor gezelligheid. We zijn gedreven om bedrijven verder te helpen én bij te dragen aan maatschappelijke uitdagingen.

Wat zoeken wij in een stagiair?

Wij zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om ervaring op te doen over het werken als innovatieconsultant. Je kan meelopen met onze innovation leads die projecten doen voor verschillende opdrachtgevers. Je wil graag leren en bent niet bang om nieuwe dingen te proberen. Iemand bij wie het kriebelt om oplossingen te bedenken zodra je een probleem van een klant hoort. Je bent niet bang om proactief te zijn in een project en stapt zelf met jouw ideeën naar de innovation lead om te kijken welke bijdragen aan het project en hoe je die op kan pakken.

Hoe ziet een stage eruit?

Samen met jou kijken we naar een of twee projecten waarin jij mee kan lopen met het projectteam. Hierbij werk je samen met een innovation lead en zijn team van Suit-casers. We kijken naar jouw achtergrond en skills, naar wat je wilt leren en naar hoe lang- en hoeveel dagen per week (minimaal 3) je wilt stagelopen. Vervolgens ga je aan de slag in de projecten waarbij je een deel van de taken oppakt waar jij je comfortabel mee voelt. Tegelijkertijd is er ruimte om zelf te kijken wat er nog meer mogelijk is om tot een succesvol project te komen en hoe jij dit op kan pakken. We zijn flexibel of je thuis zit of juist meer op kantoor en bij de klanten bezig bent.

Welke skills heb jij?

 • HBO of WO werk- en denkniveau
 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands
 • Jij volgt een opleiding in (industrieel) ontwerp, innovatie of andere richting relevant binnen de projecten van Suit-case.
 • Je bent gedreven om naar oplossingen te werken en de wereld een stukje beter & efficiënter te maken
 • Jouw houding is proactief, je vindt het leuk om aan de slag te gaan en gaat zelf op zoek naar taken die je op kan pakken
 • Je vindt het leuk om iedere dag iets nieuws te proberen
 • Optioneel: je hebt ervaring met Adobe Illustrator, InDesign en Photshop.
 • Optioneel: je kan met WordPress overweg.

Wat bieden wij?

 • Samen met jou gaan we in gesprek over waar je goed in bent, wat je wil leren en wat je kan bijdragen aan het team.
 • Je wordt onderdeel van ons jonge, gezellige team in Rotterdam. Uiteraard mag je ook veel thuis werken.
 • Stagevergoeding van €400 per maand (bij 40 uur)
 • Elke vrijdag mag je aansluiten bij de Suit-case Design and Strategy Academy en onze aansluitende vrijmibo.
 • Begeleiding voor jouw stage doelen door 1 van onze Innovation Leads.

Interesse? Mail je CV, (evt portfolio) en motivatie naar marc@suit-case.nl. Heb je nog vragen? Geef Marc een belletje (06 36538605),

Comments are closed.