Vacature Business Development Stage

Vacature Business Development-stage

Wil jij graag een stage lopen binnen de Business Development van een jonge innovatie consultancy?

Dan zoekt Suit-case jou! Ben jij geïnteresseerd in de business development van innovatie- en transitieprojecten? Wij hebben plek voor een aantal stagiairs, bijvoorbeeld voor iemand die het leuk vindt om stage te lopen binnen onze business development. Een klein en hecht team, waarin we elkaar uitdagen, hard werken, en waar veel ruimte is voor gezelligheid. We zijn gedreven om bedrijven verder te helpen én bij te dragen aan maatschappelijke uitdagingen.

Wat zoeken wij in een stagiair?

Wij zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om zich te verdiepen en ervaring op te doen in de business development rondom innovatie en transitieprojecten. Omdat we veel eigen initiatieven en projecten ontwikkelen, zijn we altijd op zoek naar manieren om die verder te ontwikkelen en naar de markt te brengen.

Wij zoeken iemand die graag wil leren en niet bang is om nieuwe dingen te proberen. Iemand bij wie het kriebelt om onze initiatieven en concepten verder te brengen en te kijken hoe we hiermee nieuwe proposities kunnen ontwikkelen en nieuwe mensen mee aan kunnen spreken. Daarom zoeken we iemand die niet bang is om proactief te zijn en zelf met ideeën komt. Voorbeelden van initiatieven die we starten zijn een 3DXperience, een waterbus in Delft, een leerschool om MKB’ers mee te nemen in digitalisering, een platform om markt en overheid op nieuwe manieren te laten aanbesteden, kortom: een heel divers portfolio!

Hoe ziet een stage eruit?

Samen met jou kijken we naar welke delen van de Business Development van Suit-case jij wilt kijken. Hierbij werk je vooral samen met Daan maar je haalt input op bij alle Suit-casers. We kijken naar jouw achtergrond en skills, naar wat je wilt leren en naar hoe lang- en hoeveel dagen per week (minimaal 3) je wilt stagelopen. Vervolgens definiëren we waarmee jij aan de slag wilt gaan. Hierin is er veel ruimte om zelf te kijken waar je nog wat wilt toevoegen. We zijn flexibel of je thuis zit of juist meer op kantoor en bij de klanten bezig bent.

Welke skills heb jij?

 • HBO of WO werk- en denkniveau
 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands
 • Jij volgt een opleiding in business, marketing & communicatie, innovatie of bent specifiek geïnteresseerd in Business Development
 • Je wilt je graag verdiepen in de business development en hier ervaring in op doen
 • Jouw houding is proactief, je vindt het leuk om aan de slag te gaan en gaat zelf op zoek naar taken die je op kan pakken
 • Je vindt het leuk om iedere dag iets nieuws te proberen
 • Optioneel: je hebt ervaring met Adobe Illustrator, InDesign en Photshop.
 • Optioneel: je kan met WordPress overweg.

Wat bieden wij?

 • Samen met jou gaan we in gesprek over waar je goed in bent, wat je wil leren en wat je kan bijdragen aan het team.
 • Je wordt onderdeel van ons jonge, gezellige team in Rotterdam. Uiteraard mag je ook veel thuis werken.
 • Stagevergoeding van €400 per maand (bij 40 uur)
 • Elke vrijdag mag je aansluiten bij de Suit-case Design and Strategy Academy en onze aansluitende vrijmibo.
 • Begeleiding voor jouw stage doelen door 1 van onze Innovation Leads.

Interesse? Mail je CV, (evt portfolio) en motivatie naar marc@suit-case.nl. Heb je nog vragen? Geef Marc een belletje (06 36538605),

Comments are closed.