Vacature Marketing Stage

Vacature Marketing-stage

Wil jij graag een stage lopen op marketinggebied bij een jonge innovatie consultancy?

Dan zoekt Suit-case jou! Ben jij geïnteresseerd in de marketing en communicatie rondom innovatie- en transitieprojecten? Wij hebben plek voor een aantal stagiairs, bijvoorbeeld voor iemand die het leuk vindt om te kijken naar onze eigen marketing en die van onze projecten. Een stage lopen bij Suit-case betekent dat je terecht komt in een creatieve omgeving. Een klein en hecht team, waarin we elkaar uitdagen, hard werken, en waar veel ruimte is voor gezelligheid. We zijn gedreven om bedrijven verder te helpen én bij te dragen aan maatschappelijke uitdagingen.

Wat zoeken wij in een stagiair?

Wij zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om zich te verdiepen en ervaring op te doen in de marketing en communicatie rondom innovatie en transitieprojecten. Je krijgt alle ruimte om te kijken naar onze eigen marketingstrategie en hier stukken van op te pakken of te verbeteren.

Wij zoeken iemand die graag wil leren en niet bang is om nieuwe dingen te proberen. Iemand bij wie het kriebelt om te kijken naar ons, soms wat brede, portfolio en projecten en te zoeken naar manieren om ons verhaal nog beter te vertellen. Daarnaast is er vaak binnen projecten ruimte om te kijken naar communicatie en marketing rondom dat project of initiatief. Daarom zoeken we iemand die niet bang is om proactief te zijn in een project en zelf met ideeën komt om de huidige strategie naar een hoger niveau te tillen.

Hoe ziet een stage eruit?

Samen met jou kijken we naar welke delen van de marketing en communicatie van Suit-case jij wilt kijken. Hierbij werk je vooral samen met Eva maar je haalt input op bij alle Suit-casers. We kijken naar jouw achtergrond en skills, naar wat je wilt leren en naar hoe lang- en hoeveel dagen per week (minimaal 3) je stage wilt lopen. Vervolgens definiëren we waarmee jij aan de slag wilt gaan. Hierin is er veel ruimte om zelf te kijken waar je nog wat wilt toevoegen. We zijn flexibel of je thuis zit of juist meer op kantoor en bij de klanten bezig bent.

Welke skills heb jij?

 • HBO of WO werk- en denkniveau
 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands
 • Jij volgt een opleiding in in marketing & communicatie of bent hier specifiek in geïnteresseerd
 • Je vindt het leuk om aan de slag te gaan en bent pro-actief in het zoeken naar taken die je op kan pakken
 • Je vindt het leuk om iedere dag iets nieuws te proberen
 • Optioneel: je hebt ervaring met Adobe Illustrator, InDesign en Photshop.
 • Optioneel: je kan met WordPress overweg.

Wat bieden wij?

 • Samen met jou gaan we in gesprek over waar je goed in bent, wat je wil leren en wat je kan bijdragen aan het team.
 • Je wordt onderdeel van ons jonge, gezellige team in Rotterdam. Uiteraard mag je ook veel thuis werken.
 • Stagevergoeding van €400 per maand (bij 40 uur)
 • Elke vrijdag mag je aansluiten bij de Suit-case Design and Strategy Academy en onze aansluitende vrijmibo.
 • Begeleiding voor jouw stage doelen door 1 van onze Innovation Leads.

Interesse? Mail je CV, (evt portfolio) en motivatie naar marc@suit-case.nl. Heb je nog vragen? Geef Marc een belletje (06 36538605),

Comments are closed.