DSC_0347

Even voorstellen: Nhan!

Vandaag stellen wij jullie voor aan Nhan Nguyen. Nhan en Lisa werken samen sinds begin april als werkstudent bij Suit-case. Welkom Nhan! 

Wat is je achtergrond?

Ik heb net mijn bachelor Industrieel Ontwerpen aan de TU afgerond. Tijdens deze studie heb ik geleerd om producten en services te ontwerpen. Hierbij speelde duurzaamheid een grote rol en probeerde ik met iets simpels een grote impact te creëren. Door in het ontwerpproces al vroeg te beginnen met spuugmodellen te maken en te testen kwam ik erachter of mijn model werkte bij de gebruikers. Voordat ik aan de studie begon was met mijn handen bezig zijn mijn grootste hobby. Ik heb veel aan 3D origami gedaan en vond het leuk om fysieke kunst te maken. Knippen, plakken en lijmen heb ik mijn hele leven gedaan en doe ik nu op professioneel niveau!

Waarom Suit-case?

Voor mijn halve tussenjaar zocht ik nog een stage/baan waarin ik mijn vaardigheden die ik bij mijn studie heb opgedaan kon gebruiken en verbeteren. Een vriend van mij vertelde over Suit-case en zo ben ik er bij gekomen. Ik vind de sfeer bij een bedrijf erg belangrijk en merkte al gelijk dat het open en informeel was. Dit komt door het jonge team waarin mensen erg behulpzaam en vriendelijk zijn. Tijdens het kennismakingsgesprek merkte ik dat er voor mij op meerdere vlakken te leren valt in dit bedrijf en ben ik nu erg blij dat dit op mijn pad gekomen is!

Wat vind je naast je werk nog leuk om te doen?

Naast het werken bij Suit-case werk ik ook nog bij een poké bowl zaak als shiftleader. Ik vind het belangrijk om op meerdere plekken te hebben gewerkt. In elke sector steek je weer wat anders op en ontwikkel je jezelf in een bepaald gebied. Daarnaast ben ik echt een mensenmens en steek ik veel tijd in mijn vrienden. Ik ben ondertussen ook bezig om beter te worden in gerechten te maken uit de Vietnamese keuken en door mij uit eten te nemen maak je mij erg blij! In de overige tijd ben ik veel met mijn handen bezig, zoals haken, waterverven, borduren en noem maar op!

Benieuwd wie er nog meer bij Suit-case werken? Bekijk hier het team.

Comments are closed.