Business Development

Ontwikkel je bedrijf verder door te innoveren

De omstandigheden veranderen snel in deze wereld. Duurzaamheid, circulariteit, digitalisering, globalisering, allemaal trends die van invloed gaan zijn op je bedrijf of organisatie. Hoe ga je ervoor zorgen dat je waarde blijft toevoegen in de toekomst als de omstandigheden veranderen? Als je het innovatiepotentieel van je bedrijf kent kun je op basis daarvan je bedrijf ontwikkelen.

Wij helpen bedrijven en organisaties om inzichtelijk te maken hoe we ervoor kunnen zorgen dat je veranderingen in je voordeel benut! Dat doen we door te onderzoeken hoe je kan vernieuwen en innoveren. Belangrijke onderdelen zijn een goede strategische positionering en uitwerking van de waardepropositie. Meer weten, lees verder!

Business development

  • Waardepropositie

    Maken en ontwikkelen van nieuwe ideeën. Op basis daarvan nieuwe proposities voor product of dienstenportfolio vaststellen. Testen van varianten door met klanten in gesprek te gaan.

  • Business case

    Op basis van de waardepropositie en de feedback van klanten kunnen we de businesscase verder ontwikkelen. Daarbij kunnen we nadenken over hoe we trends meenemen.

  • Visie en strategie

    We ontwikkelen het juiste verhaal bij de waardepropositie en businesscase. Waarom moeten klanten met jouw bedrijf in zee? Ook ontwikkelen een plan hoe je ervoor zorgt dat je waardepropositie op de juiste manier bij je stakeholders terecht komt.

Het Resultaat

binoculars innovation 2

Inzicht in Markt & Klanten

We geven inzicht in hoe klanten tegen je waardepropositie aankijken.

Venn diagram innovatie

Businesscase

Op basis van de analyse van je bedrijf hebben we een voorstel hoe de businesscase kan werken. Er zijn meestal verschillende mogelijkheden en manieren waarop deze kan werken.

Richtingaanwijzer

Strategische positionering

We hebben bepaald hoe je product zich kan positioneren in de markt ten opzicht van concurrenten en vervangende producten of diensten.

Prijs

Per development project stellen we een prijs vast. Dit doen we in overleg op basis van een plan dat we maken.

Prijs op aanvraag

Ik ben benieuwd of jullie mij kunnen helpen!

Vul het contactformulier in of scroll verder om ons rechtstreeks te bellen of mailen.

Voeg je koptekst hier toe

Benieuwd waar jouw bestemming ligt?

Bel of mail ons. Kom een keer langs om koffie te drinken of schrijf je in voor de nieuwsbrief