Innovatie
Projectmanagement

Laat vernieuwingen werken in je organisatie

Verbeteringen ontwikkelen is één stap, maar zorgen dat ze ook worden toegepast, dat is een tweede. Door ons innovatie-projectmanagement zorgen wij dat de vernieuwingen die jij wil doorvoeren ook op de juiste manier in je organisatie terechtkomen. We nemen mensen mee in de verandering en zorgen ervoor dat de resultaten ook geboekt worden. Meer weten? Lees snel verder!

Projectmanagement

  • Begrijpen

    We starten met het begrijpen van de uitdaging en formuleren gezamenlijk de doelstelling. Ook gaan we in gesprek met alle stakeholders. Wie zijn ze, wat drijft ze, hoe kunnen ze helpen om samen een tof resultaat te bereiken. Vervolgens maken we een globaal plan.

  • Uitvoering

    Op basis van een globaal plan gaan we aan de slag. We geloven in een hecht team dat elkaar goed kent. We zorgen ervoor dat mensen zich op hun gemak voelen en open zijn. Dat doen we door niet alleen formele momenten te plannen, maar ook informeel actief te zijn. Juist daardoor bereiken we dat iedereen kan bijdragen aan een project.

  • Monitoring

    Samen stellen we vast welke doelen we willen behalen. Ook beschrijven we hoe we dat gaan meten. Door regelmatig overleg te hebben zorgen we ervoor dat we grip houden in het proces en zien we hoe we vorderen.

Het Resultaat

Map

Project UItgevoerd

Het (innovatie) project is uitgevoerd.

Venn diagram innovatie

Geïnnoveerde organisatie

Het belangrijkst! Je bedrijf of organisatie is verbeterd en klaar om verder te gaan!

Prijs

Per project stellen we een prijs vast. Dit doen we in overleg op basis van het projectplan.

Prijs op aanvraag

Ik heb een project!

Vul het contactformulier in of scroll verder om ons rechtstreeks te bellen of mailen.

Voeg je koptekst hier toe

Benieuwd waar jouw bestemming ligt?

Bel of mail ons. Kom een keer langs om koffie te drinken of schrijf je in voor de nieuwsbrief