Workshop
Brainstorm Verandering

Hé veranderaar!

Hoe zorg je ervoor dat je je ideeën verder brengt na een brainstorm?

Brainstormen wordt veel toegepast in allerlei organisaties. Maar hoe zorg je ervoor dat je hier alles uit haalt? Soms kun je het idee hebben dat je niet alles uit een brainstorm hebt gehaald. Iedereen was erg enthousiast, maar toch wordt er na afloop weinig met de ideeën gedaan. Dat kan soms frustrerend zijn, zeker omdat je met een goed georganiseerde brainstorm veel mooie nieuwe ideeën en kansen kan ontwikkelen voor je bedrijf!

In deze workshop leren wij je hoe je een brainstorm effectief inzet. Ook gaan we in op de structuur van een goede brainstormsessie, de ‘spelregels’ die er gelden en verschillende tools. Als laatste bespreken we hoe je ervoor kan zorgen dat je hiermee ook verandering in gang zet!

Wil je deelnemen? Registreer je dan via de onderstaande button.

Programma

 • Start: 16.30 uur

  We starten met een introductie in de brainstorm. Wanneer gebruik zet je dit middel in? En waarom zou je het inzetten?

 • Brainstorm basics

  Een goede brainstorm heeft veel structuur en er zijn bepaalde regels. Ook gaan we hier in op welke methodes je in zou kunnen zetten om zoveel mogelijk ideeën te bedenken.

 • Break

  In deze workshop draait het om leren of nieuwe kennis, maar ook om elkaar. In deze korte pauze verzorgen wij een maaltijd en zorgen ervoor dat iedereen elkaar leert kennen. Zo bouw je ook nog eens aan je netwerk!

 • Aan de slag

  In het tweede deel van de workshop gaan we aan de slag met onze nieuwe kennis! In kleinere groepen gaan we die direct in de praktijk toepassen onder begeleiding van onze facilitators.

 • Start borrel: 20:00

  Om 20:00 eindigt de workshop. Maar het eindigt natuurlijk niet hier. Nu kan je alle nieuwe dingen toe gaan passen in de praktijk! We eindigen met een kleine netwerkborrel en geven zo iedereen de kans om nog even bij te komen en het gesprek af te maken.

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor mensen die soms met hun team nadenken over nieuwe manieren om business vorm te geven. Iedereen die samen met z’n team nadenkt of over nieuwe oplossingen is van harte welkom bij deze workshop. Of zou je graag willen leren hoe je dit doet en waar je begint? Natuurlijk ook van harte welkom!

Wanneer?

8 april. Vanaf 16:30 tot 20:00, met aansluitend een borrel.

Prijs

€ 199,- excl. btw

Locatie Evenement

Onze evenementen vinden plaats in de TEC Factory in Delft. 

Deze locatie goed te bereiken met het Openbaar Vervoer, en slechts op een paar minuten lopen van Station Delft Campus. Op het terrein is ook voldoende parkeergelegenheid.

Voorbeeldprojecten

Ik wil hier bij zijn!