Digitalisering
Wij helpen MKB bouw- en infrabedrijven te digitaliseren door een ontwerptraject waar jouw medewerkers centraal staan

Wij onderscheiden ons door oplossingen te ontwikkelen in samenwerking met de eindgebruikers. Zo nemen knelpunten weg en vergroten we het gebruiksgemak. Door gebruik te maken van bestaande systemen, ontwikkelen wij goedkoper, sneller en gerichter.

Waarom digitalisering?
Maak je organisatie toekomstbestendig

Digitalisering is belangrijk om beter, makkelijker en efficiënter (samen te) werken, in minder tijd en handelingen. Zo worden tijdrovende werkwijzen, zoals analoge werkinspecties, fysieke bonnen schrijven of het inscannen van pakbonnen, straks verleden tijd.

Herken jij deze problemen?

  • Je medewerkers houden vast aan oude, tijdrovende manieren van werken
  • Informatie wordt handmatig overgetypt tussen verschillende systemen
  • Nieuwe werkwijzen of systemen worden moeizaam geaccepteerd
  • Er zijn onnodige faalkosten door gebrek aan inzicht en ad hoc oplossingen
  • Er is geen actueel inzicht in de kosten of de voortgang van projecten
Zo kan het ook!

Onze belangrijkste tips om aan de slag te gaan met digitalisering hebben we voor je op een rij gezet. Aan de hand van verschillende voorbeelden zie je hoe oplossingen in de praktijk worden toegepast. Klik op de knop hieronder om de 6 tips in je mail te ontvangen.

Wat onze klanten zeggen

Sietse Hogenes

Sietse Hogenes

Eigenaar bij Van Dijk Maasland BV
“Eigenlijk wil je dat deze mensen bij jouw bedrijf in dienst zijn; ze zitten dicht op het bedrijf en de mensen, weten wat er nodig is en kunnen dat vertalen naar slimme digitale oplossingen. Voor MKB- bedrijven is het lastig zulke mensen te vinden, in dienst te nemen of op te leiden, dus is dit een ideale uitkomst.”
Victor-Erdman

Victor Erdman

Chief Digital Officer Wallaard Noordeloos B.V.
"Wat mij erg is bevallen is de laagdrempelige manier waarop eerst gedegen onderzoek is gedaan naar de behoefte en vraag. Om vervolgens een app te ontwikkelen die precies op onze manier van werken is toegespitst."
Rob van der Meer

Rob van der Meer

Technisch directeur Van der Meer BV
"Dit pakt onze grootste administratieve last aan, waar mijn uitvoerders 1 dag per week mee bezig zijn. Deze oplossing gaat ons veel tijd schelen en is voor de mensen makkelijk te gebruiken."
Onze oplossing
Wat we voor jouw organisatie doen

Wij maken geen grote technische oplossingen met complexe nieuwe systemen, maar begrijpelijke, no-nonsense oplossingen. Gemaakt samen met de mensen die het gaan gebruiken.

  • We helpen jou een vervelend tijdrovend foutgevoelig proces te kiezen
  • Wij gaan in gesprek met jouw medewerkers & brengen we dit proces in kaart
  • Direct testen wij een technische oplossing met de eindgebruiker

Je krijgt een no-nonsense oplossing, binnen een maand in gebruik, gemaakt met jouw medewerkers en geïntegreerd binnen bestaande systemen.

Suit-case Design & Strategy Academy
Meer leren over digitalisering?

Wil je op een laagdrempelige manier het gesprek voeren over digitalisering? Wij bieden verschillende serious games aan die je samen met je medewerkers kan spelen. Spelenderwijs ontdek je waar de inefficiënties zitten in jouw organisatie. Ook hebben we een serious game om de digitale samenwerking tussen verschillende organisaties te verbeteren.

Voorbeelden van ons werk

Zo kan het ook!

Onze belangrijkste tips om aan de slag te gaan met digitalisering hebben we voor je op een rij gezet. Aan de hand van verschillende voorbeelden zie je hoe oplossingen in de praktijk worden toegepast. Meld je hieronder aan om de tips in je mail te ontvangen.