OVER ONS

Suit-case is een bureau voor innovatie, een groeiend, jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Rotterdam. Suit-case is ooit opgericht door 4 studenten van de TU Delft met als motto: “We suit your case”. Het team telt nu 10 mannen en vrouwen: veranderaars, ontwerpers en ingenieurs. Ieder heeft zijn eigen invalshoek en expertise, maar we houden er allemaal van om nieuwe concepten te bedenken, te experimenteren en daar weer van te leren. Wat ons verbindt, is onze drive om de wereld een stukje duurzamer en beter te maken. Onze missie sluit daar perfect op aan: organisaties helpen om transities en veranderingen door te maken die bijdragen aan een betere wereld.

Het team

Innovation Lead

Helen Nieuweboer

Strategisch Designer | Secretaris NGinfra

Mail HelenLinkedIn

Innovation Lead

Shaun Akse

Klimaatwetenschapper | Sail for the Future | Duurzame Jonge 100

Mail ShaunLinkedIn

Oprichter & eigenaar

Tomas te Velde

Strategisch Designer
06 55307662

Mail TomasLinkedIn

Stagiaire

Eefje van Dam

Bedrijfskunde

Mail EefjeLinkedIn

Oprichter & eigenaar

Daan de Wit

Construction Management & Engineering
06 29497716

Mail DaanLinkedIn

Projectondersteuner & ontwerper

Elisa Bootz

User Experience Designer

Mail ElisaLinkedIn

Innovation Lead

Frank Manders

Sustainable business & innovation | Secretaris NGinfra

Mail FrankLinkedIn

Innovation Lead

Eva van Genuchten

Strategisch Designer | Jonge Klimaatbeweging

Mail EvaLinkedIn

Projectondersteuner & Ontwerper

Regina Aukes

Strategisch Designer

Mail ReginaLinkedIn

Oprichter & Eigenaar

Marc Bolier


Architectuur | Team HonQ | Directie Fynly | Sail for the Future
06 36538605

Mail MarcLinkedIn
Vraagteken vacature

Wij zijn op zoek naar jou!

Enthousiast over wat wij doen? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste creatievelingen met verschillende achtergronden! Bekijk onze vacatures voor meer informatie. 

Onze Joint Ventures

Naast alle innovatiereizen die we met onze klanten maken, ontwikkelt Suit-case ook zelf initiatieven of ondernemingen. Deze organisaties dragen ieder op hun eigen manier bij aan onze eigen doelstellingen en laten zien dat we zelf graag dingen maken én initiatief nemen.

FYNLY

Fynly is een joint venture van Suit-case en Participator. Door het inzetten van Delta Innovation Teams bouwen we aan de bedrijven voor de toekomst.

SAI-Logo-Donkerblauw

Sail for the future

Sail for the Future bestaat uit een groep studenten en young professionals, die geloven dat een snelle transitie naar een duurzame economie mogelijk is voor een schone en betere toekomst. Wij willen constructief bijdragen om werkelijke verandering mogelijk te maken. Wij zeilen met een aantal grote Nederlandse bedrijven naar de COP26 in Schotland om daar de transitie bij deze bedrijven te kickstarten.

ProdITgy

ProdITgy vindt jong IT-talent voor jouw organisatie. Omdat deze professionals vanuit een andere invalshoek kijken, brengen zij nieuwe frisse energie in je organisatie. Hun razendsnelle ontwikkeling maakt dat zij zich binnen no-time onmisbaar maken binnen je team.