Wat is de Design & Strategy Academy?

Bij Suit-case werken we dagelijks aan transities binnen organisaties. Maar hoe zorgen we dat we ook zelf een lerende organisatie blijven? Daarvoor hebben we lessen voor design thinking en strategie ontwikkeld. Op deze pagina vind je een greep uit onze toolbox met tools die jij zelf kan toepassen in je organisatie. Ook vind je onze (gratis) evenementen die we organiseren en kan je een workshop op maat aanvragen. 

De tools zijn ingedeeld in 5 activiteiten uit het ontwerpproces (Lawson & Dorst, 2009). Namelijk: formulate, move, represent, manage en evaluate.

Formulate

Hoe vind en formuleer je de juiste uitdaging of vraag in een ontwerpproces? Wat is nu echt de vraag die je wil oplossen?

Move

Hoe zet je de volgende stap in een ontwerpproces? Welke stappen kunnen je helpen om een probleem dichter bij de oplossing te brengen.

Represent

Representing gaat over het kunnen overbrengen van je concepten of ideeën, bijvoorbeeld door een pitch, prototype of schets.

Manage

Hoe ga je om met een complex en iteratief proces? Hoe manage je bijv. je werk als je meerdere concepten of ideeën tegelijk aan het uitwerken bent?

Evaluate

Wanneer is het juiste moment om je proces te evalueren en hoe pak je dit dan aan?

Shopping Basket