Duurzaamheid
Wij helpen jou bij de eerste stappen naar een duurzame organisatie

Onze aanpak focust zich op de eerste stappen in het verandertraject voor MKB-ondernemers. Binnen dit proces staan jouw medewerkers en klanten altijd centraal. Van ons kan je openheid en transparantie verwachten. Een zelf-kritische houding, ook naar onszelf, is namelijk wat een duurzame wereld mogelijk maakt.  

Rotterdam Schieblock Dak
Waarom verduurzamen?
Maak je organisatie toekomstbestendig

Het klimaatakkoord liegt er niet om. In 2030 moet 49% minder CO2 uitgestoten worden dan in 1990. In het laatste coalitieakkoord wordt zelfs gesproken over ten minste 55% reductie in 2030 om in lijn te blijven met de Europeese klimaatwet.  Binnen acht jaar moeten er dus nog grote stappen worden gezet naar een duurzame samenleving. Toch blijkt in de praktijk dat dit niet altijd makkelijk is. Want waar te beginnen? Zorg dat je zelf aan het stuur blijft en niet geleid wordt door regelgeving. Dit is waar wij jou kunnen helpen!

Onze aanpak

  • We nemen jouw hele organisatie mee in de duurzaamheidstransitie
  • We geven inzicht in je huidige bedrijfsvoering en kijken waar de grootste winst te behalen valt
  • We helpen je om de juiste partners te vinden voor de uitvoering
Start vandaag met morgen

Bekijk onze online wegwijzer. En krijg inzicht in jouw eerste stappen om je organisatie te verduurzamen. Wat is het laaghangend fruit? En waar kan je de meeste impact maken? Start vandaag met morgen. 

Wat onze klanten zeggen

New Future Lab Groene Quiz

Kristel Thieme

Mede-oprichter New Future Lab
"De groene pubquiz leverde daardoor mooie inzichten en praktische tips op waarmee onze toekomstmakers aan de slag kunnen."
CityBarge Concept

Mariette van Empel

Programmadirecteur duurzame mobiliteit Ministerie Infrastructuur en Waterstaat
“CityBarge doet waar Nederland goed in is: vervoer over water. En zo deden we het vroeger ook.”
Onze oplossing
Wat we voor jouw organisatie doen

Samen met jou kijken we wat er nodig is en hoe we laagdrempelig eerste stappen kunnen zetten met jouw organisatie. Het verduurzamingstraject bestaat uit verschillende stappen op maat voor jou gemaakt.

Een aantal elementen die vaak terugkomen in onze verduurzamingstrajecten:

  • Groene Quiz | Een unieke en vermakelijke manier om in aanraking te komen met duurzaamheid en de kansen die het kan je bieden voor je organisatie. Leuk voor tijdens de borrel!
  • Klimaat 101 | Wil je een beter beeld van het klimaat en er goed over mee kunnen praten? Tijdens onze crash course Klimaat 101 nemen we je in een uur mee langs het klimaatprobleem, systeem en discussie.
  • Klimaat communicatietraining | In deze praktijkgerichte workshop leer je in meerdere sessies hoe je andere kan meenemen in duurzame gedragsverandering.

Ook voor een losse workshop of quiz kan je contact met ons opnemen.

New Future Lab Groene Quiz
Suit-case Design & Strategy Academy
Meer leren over duurzaamheid?

Wil je op een laagdrempelige manier het gesprek voeren over duurzaamheid? Wij bieden verschillende workshops om hier het gesprek over te voeren. 

Voorbeelden van ons duurzame werk

Shaun Akse
Meer weten?
Neem contact op

Wil je meer weten over onze aanpak? Of ben je nieuwsgierig wat we voor elkaar kunnen betekenen? Geef Shaun een belletje! Hij bespreekt graag de opties met je.

  • +31 6 39797090