Frank Manders

Even voorstellen: Frank!

Vandaag mogen we Frank Manders aan jullie voorstellen!

Frank is één van de nieuwste aanwinsten van Suit-case! Na een studie global sustainability science en sustainable business and innovation is Frank bij ons aan de slag gegaan. Net als veel Suit-casers heeft Frank een kat in huis, die tijdens dit interview ook graag steeds in beeld is. 

Frank werkt bij Suit-case voor de organisatie Next Generation Infrastructures. Daar is hij secretaris van verschillende themacentrums. Zo is hij bijvoorbeeld bezig met de vraag hoe (big) data kunnen bijdragen aan de infrastructuur van de toekomst.   

Wat is je achtergrond?  

“Ik ben afgestudeerd met een onderzoek bij de Triodos bank. Daar heb ik gekeken naar hoe impact van duurzame businessmodellen meetbaar en inzichtelijk gemaakt kan worden.” Daarvoor is hij heel diep in allerlei life cycle analysis (LCA) modellen is gedokenEen ander onderdeel was het onderzoek naar risico-analyses die bij duurzame concepten horen. 

Waarom Suit-case? 

De link tussen Frank en Suit-case was niet zomaar gelegd, daar moest Shaun Akse aan te pas komen. Shaun en Frank kennen elkaar uit de Utrechtse roeiwereld. Toen Shaun hoorde dat we vanuit Suit-case iemand zochten, was de link snel gelegd. Hoe bepaal je namelijk de (meer)waarde van volgende generatie infrastructuren? Dat is precies waar Frank zijn kennis en aanstekelijke enthousiasme op kan inzetten! 

Frank heeft daarbij een groter doel in gedachten: “Ik wil dat we als maatschappij op een andere manier gaan kijken naar groei en waarde, dat is breder dan alleen financieel kapitaal.” 

En ook nog sportieve ambities… 

Natuurlijk is Frank niet alleen maar bezig met zijn werk. Buiten zijn poes Frits die hij nu aan het opvoeden is, kan je Frank vooral blij maken met sportiviteit. Fietsen is dan ook zijn grote hobby, maar ook andere sporten zoals zwemmen en hardlopen doet hij graag! Het is dan ook niet gek dat hij het liefst nog eens mee zou doen aan een triatlon!  

— 

Geschreven door Daan. Komende weken stellen wij steeds een aantal van onze teamleden aan jullie voor! Want wie zijn dat nou die Suit-casers? Elke week vertelt iemand over één van zijn of haar collega’s. Houd onze website en sociale media in de gaten! 

Comments are closed.