Twan

Even voorstellen: Twan!

We willen graag Twan Nijssen aan jullie voorstellen. Een enthousiaste student Business, IT & Management. Net als Casper komt hij bij Suit-case zijn studie afronden als afstudeerder. Welkom Twan! 

Wat is je achtergrond? 

“Ik ben een Business IT & Management student aan de AVANS Hogeschool. Hier leer ik om IT-oplossingen toe te passen in organisaties. Een voorbeeld is het optimaliseren van processen aan de hand van data om waarde toe te voegen aan een organisatie. Ik vind het leuk om de brug te slaan tussen de bedrijfskundige en technische kant”.  

“Tijdens mijn afstuderen ga ik voor Suit-case onderzoeken waar verbetermogelijkheden liggen op het gebied van digitaliseren. Ik kijk specifiek naar digitaliseringsprojecten van Suit-case voor MKB-ondernemers. Ik onderzoek hoe Suit-case hen nog beter kan helpen. En hoe Suit-case hen beter kan bereiken.”

En wat doe je verder nog? 

“Buiten mijn studie vind ik sport erg leuk, naast het kijken van voetbal ben ik vijf dagen in de week te vinden in de sportschool. Je kan mij ‘s avonds wakker maken voor een goed bord pasta en een film, zoals Shutter island, Get out of Interstellar. Ik houd ook erg van reizen, gelukkig heb ik al veel mogen zien van de wereld. Zo heb ik afgelopen jaar mijn minor afgerond in Valencia”.  

Waarom Suit-case? 

“Ik zocht een klein bedrijf met een leuk team dat betrokken en dynamisch is, waar ik echt waarde kan toevoegen en dat is Suit-case. Daarnaast spreken de verschillende thema’s, voornamelijk digitalisering, mij aan.” 

“Ik heb het nu al erg naar mijn zin in dit jonge en innovatieve bedrijf en verwacht een hoop kennis op te doen, met name over het vakgebied consultancy. Ik wil hier in de toekomst mijn beroep van maken en verwacht daarom dat Suit-case mij een goed beeld kan geven van het leven van een consultant.”   

Op naar de eindstreep! 

Benieuwd naar wie er nog meer bij Suit-case werkt? Bekijk hier het team.

Comments are closed.