Innovatiereis Vivian

Even voorstellen: Vivian!

Deze week stellen wij jullie graag voor aan Vivian Vriend. Vivian heeft sinds 7 februari het Suit-case versterkt en werkt als projectondersteuner bij Suit-case.  Welkom Vivian!

Wat is je achtergrond?  

Vorig jaar ben ik afgestudeerd als Industrieel Ontwerper aan de TU Delft. In mijn master heb ik geleerd hoe je producten moet ontwerpen die goed aansluiten bij wat mensen willen, visueel er aantrekkelijk uitzien en geproduceerd kunnen worden. Daarnaast heb ik vooral geleerd om kritisch na te denken en mijn eigen ontwerpen onder de loep te nemen. Door snelle fysieke of digitale prototypes maken en te testen met eindgebruikers, kunnen ze verbeterd worden. Als een echte wetenschapper denken dus! 

In mijn vrije tijd doe ik verschillende visualisatie opdrachten en heb ik altijd wel mijn tekenboek bij de hand om snelle schetsen te kunnen maken, mijn persoonlijke passie. Daardoor kan ik nu gemakkelijk van abstractie ideeën concrete illustraties maken. 

Waarom Suit-case? 

Ik hoorde van Suit Case via een goede vriendin van mij, Hanneke Wander. Zij vertelde me over haar prettige werksfeer, fijne opdrachten en goede contacten met collega’s. Nu ik hier drie weken meeloop ervaar ik dat ook. Suit-case is enthousiast, flexibel en daagt je uit om leergierig te zijn en je passie te volgen. Ik hou ervan dat ik mijn (visuele) communicatievaardigheden kan verbeteren, projecten mag uitvoeren met concrete resultaten die impact maken en nieuwe mensen kan ontmoeten. Een fijne plek om te groeien. 

Wat vind je naast je werk nog leuk om te doen? 

Schetsen vind ik dus heel leuk, specifiek urban sketching. Ik schets gewoon gebouwen, mensen en situaties die ik tegen kom en die ik wil onthouden. Een soort foto maken, maar dan iets langzamer en veel leuker. Verder hou ik ervan om naar het museum te gaan, te bakken en koken en met vrienden en familie te zijn. Als je nog meer wilt weten over mij of wat ik doe bij Suit-case, neem dan even contact op door een mailtje te sturen! 

Benieuwd naar wie er nog meer bij Suit-case werkt? Bekijk hier het team.

Comments are closed.