Mirjam Meijer

Even voorstellen: Mirjam!

Vandaag stellen wij jullie voor aan Mirjam Meijer. Mirjam werkt sinds begin september bij Suit-case als Startende Innovation Lead. Sinds dien werkt ze al mee aan verschillende projecten. Welkom Mirjam!

Wat is je achtergrond?

Dit voorjaar ben ik afgestudeerd van de master Design for Interaction aan de TU Delft. Deze master heeft mij onder andere geleerd om naar de context van een probleem te kijken vanuit meerdere perspectieven. Tijdens mijn studie kwam ik er steeds meer achter dat ik het belangrijk vind om de gebruiker centraal te zetten. Het liefst ontwerp ik voor, met, en vanuit mensen. Ik doe graag grondig onderzoek om de behoeftes en het perspectief van de gebruikers in kaart te brengen, zodat ik dit kan inzetten in hun belang.

Wat maakt Suit-case voor jou bijzonder?

Suit-case biedt voor mij alle benodigdheden waar ik als ontwerper van sta te springen: co-creatie, Design Thinking en snel toepassen en itereren. Ook het duurzaamheidsaspect en het maatschappelijk belang van projecten vind ik erg belangrijk. Verder geeft het werken met verschillende klanten op verschillende locaties een brede en gevarieerde kijk in de infrastructuur-sector. Ik heb zin om klanten te laten zien wat een ontwerpaanpak kan betekenen voor hun organisatie en hoeveel effect visuele middelen kunnen hebben.  

Ook kan ik niet wachten om sessies te organiseren en met dit veelzijdige team aan de slag te gaan om de infrasector klaar te maken voor de toekomst. En natuurlijk wil ik graag op innovatiereis om verandering in gang te zetten en te ontdekken wat Suit-case allemaal voor mij in het verschiet heeft!

Wat doe je graag na werktijd?

Ik sport graag: twee keer per week hockeyen, zorgt ervoor dat ik mijn fanatisme goed kwijt kan. Daarnaast is mijn corona-hobby yoga best goed blijven plakken! Daarbij geeft het lezen van boeken mij altijd een vakantiegevoel en hou ik van tekenen. Daarnaast zou ik graag meer willen doen met acteren. Tijdens mijn tijd op de middelbare school heb ik met heel veel plezier geacteerd, maar op dit moment heb ik er nog geen goede plek voor gevonden. Het lijkt mij daarom ook supergaaf om ooit een stem te mogen inspreken in een animatiefilm! 

Benieuwd wie er nog meer bij Suit-case werken? Bekijk hier het team.

Comments are closed.