Casper Berger

Even voorstellen: Casper!

Vandaag willen we je graag voorstellen aan Casper Berger. Naast Twan studeert ook Casper komende periode af bij Suit-case. Casper studeert bedrijfskunde aan Hogeschool Utrecht en zet zich graag in voor duurzaamheid. Bovendien gaat Casper kijken hoe Suit-case haar bedrijfsvoering kan verduurzamen en hoe dit past binnen onze duurzaamheidsmissie voor de toekomst. Welkom Casper!

Wat is je achtergrond? 

“Momenteel ben ik bezig met mijn laatste jaar van de bachelor Bedrijfskunde. Het is een enorm brede studie met allerlei disciplines die in het bedrijfsleven voorkomen. Tijdens deze studie heb ik mij met name beziggehouden met projectmatig werken en processen analyseren en verbeteren. Naast mijn studie werk ik als administratief medewerker bij een accountantskantoor, waardoor ik ook kennis ontwikkel in de financiële wereld.” 

Waarom Suit-case? 

“Voor mijn afstudeerstage zocht ik een bedrijf dat actief bezig is met duurzaamheid en andere onderwerpen van de toekomst. Om duurzaamheid kan je niet meer heen en het trekt daarom ook steeds meer mijn aandacht. Tijdens het eerste kennismakingsgesprek was het gelijk al een match. De onderwerpen waar Suit-case zich mee bezighoudt en het enthousiasme waarmee ze hun werk doen sprak me enorm aan. Door de diverse kennis van het team valt op enorm veel vlakken te leren binnen deze organisatie.”  

En… 

“Naast studeren hou ik van gezelligheid en mensen om me heen. Daarbij vind ik het dan ook heel leuk om spelletjes te spelen. Qua vakanties ben ik vooral fan van wintersporten. Dat zou ik het hele jaar door wel willen doen. Op gebied van sporten hou ik van fietsen. Na mijn bachelor wil ik een eenjarige master doen in het buitenland om wat meer van de wereld te zien.” 

Benieuwd naar wie er nog meer bij Suit-case werkt? Bekijk hier het team.

Comments are closed.