Eighties work-out

Suit-case stond in het teken van ‘Recharge’

Een 80ties Work-out, Suit-up dag, Yoga, Detox-dag een AlcoholVRIJmibo, een week lang zonder Netflix en met gedeelde ‘recharging’ Spotify afspeellijst.

Als onderdeel van de Suit-case Academy onderzoeken we de huidige arbeidsmarkt voor ‘jonge mensen’ (waaronder onszelf). De eerst week stond in het teken van ‘mindfulness’. We organiseerden een interactieve sessie met elkaar over thema’s als: ’Hoe gaan we om met werk/privé balans en mentale gezondheid?’ en ‘Hoe blijven we gemotiveerd voor wat we doen?’ en ‘Welke rol heeft het vele thuiswerken in Corona-tijden daarin?’ Daar rolde een creatief concept uit: ‘De Recharge week’ 

Het programma van de Recharge Week

Na een gezamenlijke brainstormsessie over de inrichting van deze week kwamen we op verschillende sportieve/ontspannende en vooral grappige ideeën uit. Een kort overzicht van onze week:

  • Op maandag avond organiseerde Frank een unieke digitale 80ties workout experience. De voetjes ging letterlijk van de vloer, zowel van de swingende nummers als van de ‘Jumping Jacks’. En dit alles geheel in bijpassende outfit.  
  • Dinsdag trok iedereen zijn/haar corporate outfit uit de kast, want de dresscode was: Suit-up! Dat we een consultancy zijn, straalde we die dag zeker uit. Jasje dasje en de dames in mantelpak ;). 
  • De volgende dag stond de wekker vroeg. We begonnen woensdagochtend met een yogasessie gefaciliteerd door Helen (en een klein beetje van YouTube). “Inhale, Exhale, rek en strek” we startten die dag totaal ontspannen.  
  • DETOX Donderdag, de sapkuur dag! Het doel van deze sapkuur was om ons lichaam te ontlasten, wat voor meer energie en een betere gezondheid zou zorgen. Hier deden we het voor. We trapte de dag af met het ‘groentetuintje’ en kregen een energie boost van de ‘power to the bietjes’. De grapefruits waren net zo bitter als de strijd van het volhouden, maar het hele team heeft doorgezet tot het einde van de dag. 
  • De Recharge week sloten we af met een verfrissende Mocktail (alcoholvrije cocktail) op de vrijdag middag. 

https://suit-case.nl/2021/04/15/suit-case-stond-in-het-teken-van-recharge/(opent in een nieuwe tab)

Detox Donderdag

Én nu het antwoord op de vraag: zijn wij met zijn allen gerecharged? Een ding is zeker, deze week gaf ons allen energie! Of het kwam door onze mindfull mindset of door het vele lachen tijdens het programma, blijft nog moeilijk een vinger op te leggen. 

One Response