Suit-case Design & Strategy Academy

Op reis met Suit-case

Wij introduceren de Suit-case Design & Strategy Academy

Suit-case is een bureau voor innovatie. 10 mannen en vrouwen sterk. Samen met onze klanten bedenken en maken wij gewaagde & duurzame oplossingen die ervoor zorgen dat mensen meer kwaliteit ervaren in wonen, werken en leven.  We werken aan maatschappelijke transities door middel van ontwerpend en strategisch denken. Deze kennis en tools delen we graag met jou! Daarom introduceren wij de Suit-case Design & Strategy Academy. Hierin vind je lessen en trainingen voor design thinking en strategie.

Ga de komende twee weken mee op reis en neem een duik in de wereld van Design Thinking! Ontwerpen gaat volgens ons over oplossingen bedenken voor complexe ‘wicked’ problems. Dit vraagt om een creatief proces, maar soms ook om structuur aan kunnen brengen. De tools in de innovatie toolbox zijn ingedeeld in 5 activiteiten uit het ontwerpproces (Lawson & Dorst, 2009). Namelijk: formulate, move, represent, manage en evaluate. Iedere activiteit omschrijft een stap die ontwerpers vaak gebruiken in hun proces, en je kunnen helpen om van een complex probleem naar een creatieve oplossing te komen. De stappen hoeven niet achter elkaar uitgevoerd te worden, maar kunnen juist door elkaar en parallel gebruikt worden.

De komende weken nemen we je mee op reis waarin we steeds een nieuwe tool met jou delen. In de toolbox zullen steeds meer tools verschijnen. Kan je niet wachten? Neem dan alvast een kijkje in de toolbox.

Wil je meer weten over wat we doen? Neem dan contact met ons op.

Ga mee op reis in de wereld van Design Thinking

Comments are closed.