Hanneke Wander

Even voorstellen: Hanneke

Vandaag mogen we Hanneke Wander aan jullie voorstellen! Hanneke en Lena zijn sinds half oktober bij ons aan de slag als projectondersteuners. Hanneke is met haar achtergrond in landschapsarchitectuur graag in de natuur te vinden. Nu zet ze haar visuele skills en kennis over landschapsarchitectuur in bij Suit-case. Welkom bij het team Hanneke!

Waarom Suit-case?

“Suit-case richt zich op voor mij de perfecte combinatie tussen opgaves in de openbare ruimte, en innovatie bij bedrijven en organisaties. Hierbij kan ik mijn visualisatie skills inzetten en tegelijkertijd meer te weten komen over innovatie in de praktijk.”

Wat wil je leren?

“Tijdens mijn Master Landschapsarchitectuur komen er grote ruimtelijke opgaves voorbij, en draait het er onder andere om hoe we in de toekomst bijvoorbeeld steden in kunnen richten ten behoeve van verschillende transities. Bij Suit-case kan ik meekijken aan de andere kant; hoe gaat het er in de praktijk aan toe en hoe kan er op dit moment geïnnoveerd worden? Deze inzichten kunnen mij helpen in (toekomstige) projecten.”

En..

“Naast mijn studie en werk hou ik me graag bezig met sporten, gezelligheid met vrienden en je kan mij altijd bellen voor een spelletjesavond. Ik ben ook graag met planten bezig, door een mini moestuin op m’n balkon te houden. Ik word er altijd enthousiast van als ik weer sla, tomaatjes of pepers van eigen balkon kan eten.”

2 Responses