Lena de Rouw

Even voorstellen: Lena

Vandaag stellen we Lena de Rouw aan jullie voor! Lena en Hanneke zijn sinds half oktober bij ons aan de slag als projectondersteuner. Helaas zullen we Lena niet voor lang in Rotterdam zien. Vanaf januari mag zij een half jaar studeren aan Lund University in Zweden. We wensen je heel veel succes bij deze toffe uitdaging Lena!

Waarom Suit-case?

“Tomas kende ik al van het TU Delft Solar Boat Team. Hij was in 2014 teammanager, in 2020 nam ik die functie over. We hadden al snel een klik. Toen de vacature voor werkstudent strategisch advies en innovatie voorbij komen, dacht ik meteen: wauw super leuk! De open sfeer binnen het team, het vertrouwen dat je krijgt en de maatschappelijke vraagstukken die worden aangepakt, maken Suit-case een ontzettend fijne plek om te werken.” 

Wat wil je leren?

“Binnen mijn masteropleiding Strategic Product Design, zijn er een aantal onderwerpen die me ontzettend interesseren: transitiemanagement, complexiteit en het neerzetten van een toekomstvisie.

Toch blijft dit vaak erg theoretisch en abstract. Zeker nu mijn afstuderen dichterbij komt was ik heel erg benieuwd naar hoe dit soort onderwerpen zich ontwikkelen in de praktijk. Bij Suit-case krijg je het vertrouwen en de vrijheid om mee te denken aan grote opgaven binnen een multidisciplinair team. Wat ik bijzonder vind is dat er niet alleen advies wordt gegeven, maar dat ze ook helpen met de implementatie hiervan.”

En..

“Naast mijn studie ben ik nog actief bij het TU Delft Hydro Boat Team (voorheen TU Delft Solar Boat Team) en bij Energietalenten. Maar als ik echt vrije tijd heb ben ik vaak in de bioscoop te vinden. Het liefst de filmhuizen in Rotterdam. Daarnaast sta ik erg graag in de keuken, zowel met mijn vrienden als familie. Mijn laatste ontdekking was het zelf maken van Bao Buns, echt heel lekker, en helemaal niet zo moeilijk.”

Welkom bij het team Lena!

Comments are closed.