Lisa

Even voorstellen: Lisa!

Vandaag stellen wij jullie voor aan Lisa, naast Nahn werkt zij sinds begin april als werkstudent bij Suit-case. Welkom Lisa. 

Wat is je achtergrond?  

“Ik ben Lisa, 23 jaar, opgegroeid in Barendrecht en sinds een jaar woon ik op kamers in Delft. Momenteel studeer ik Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft en heb ik bijna het eerste jaar van de Master Integrated Product Design afgerond. Binnen de master leer ik op een academische manier problemen te herkennen, analyseren en vanuit daar een passend product of service te ontwerpen en uitvoeren voor de gebruiker en bijbehorende stakeholders. Op die manier kan je als ontwerper invloed uitoefenen op het gedrag van mensen en zo innovatie en verandering teweegbrengen. Dit is dan ook mijn passie, en drijfveer voor de toekomst.” 

“Vanuit een topsport verleden in hardlopen heb ik discipline, doorzettingsvermogen en veel zelfkennis opgebouwd en dit pas ik uiteraard elke dag toe in mijn werk en studie. Ik houd ervan om doelgericht te werk te gaan en zoals veel mensen mij beschrijven ben ik erg open-minded en denk ik altijd in oplossingen”. 

Wat vind je naast je werk en studie nog meer leuk om te doen?  

“Naast mijn studie ben ik actief als student-assistent op de TU Delft, om zo kennis en ervaring op volgende generaties over te brengen op het gebied van ontwerpen. Verder ben ik een sportieve creatieveling en beoefen ik bijna elke sport die je maar kan bedenken, maar natuurlijk schets en knutsel ik ook veel in mijn vrije tijd.” 


“Bovendien houd ik ook enorm van reizen voor de vrijheid die het je geeft, dit heb ik vooral mogen ervaren tijdens een half jaar in Australië. Nieuwe culturen en plekken ontdekken verrijken mijn leven, maar ook mij als persoon”. 

Waarom dan Suit-case? 

“Toen ik opzoek ging naar een werkstudent vacature was die van Suit-case de eerste die mij erg aansprak. Op een flexibele en self-learning manier bijdragen aan de transitie binnen verschillende onderwerpen en daarnaast ondersteuning bieden op het creatieve vlak zijn voor mij de perfecte combinatie. Door bij Suit-case te werken creëer ik voor mijzelf het multidisciplinaire plaatje wat ik altijd bij mijzelf heb.  Ik ben graag een duizend poot. Van ontwerpen tot prototypes maken en van innovatie consultancy tot de wereld een beetje beter achterlaten dan hoe ik het vond. Al met al een perfecte match, in mijn optiek.” 

Benieuwd wie er nog meer bij Suit-case werken? Bekijk hier het team.

Comments are closed.