Excursie-Workshop-Living-Lab-Scheveningen-3-1

Terugblik 2022: een jaar vol prachtige projecten en klanten

Terugblik op onze innovatietrajecten

Als we terugblikken op 2022, was dit een jaar waarin Suit-case weer een groeispurt heeft gemaakt. Met een aantal grote trajecten, zoals The Climate Case, Digitale Doeners en Samen Delen Samen Spelen die uitgevoerd zijn afgelopen jaar.  

Verder was het een jaar van het ontwikkelen van een participatief wijkplatform in Carnisse, het organiseren van een serie fietsfestivals, het onderzoeken van mobiliteitsarmoede, het ontwerpen van serious games, organiseren van makeathons en vele creatieve sessies, het verduurzamen van het Regio College, het onderzoeken de samenwerking tussen akkerbouwers en het hoogheemraadschap en 2022 gaat zelfs de boeken in als het jaar dat we onze eerste stappen hebben gezet in het Smart Mobility domein.  

Langdurige innovatie partnerschappen

En dat terwijl we voortdurend aan de slag bleven om onze vaste klanten te helpen met het ontwerpen van verandering zoals Rijkswaterstaat met de uitdagingen rondom de invoering omgevingswet, PWN en haar SmartTechTeam, Rondom GWW met kennistafels en Project Startup Kits, Next Generation Infrastructures en Zuid Holland Bereikbaar voor het stimuleren van fietsen. 

Maar veel tijd om terug te blikken hebben we eigenlijk niet, want de ogen zijn al volop gericht op 2023, Hiervoor zijn we al druk aan de slag gegaan met het opzetten van nieuwe initiatieven als The Education Factory, Waterbus Delft, Digicampus, een heleboel moois voor op InfraTech en krijgt Suit-case komend jaar een nieuw jasje (?!). Maar daarover later meer! 

Een groeispurt met het team

Naast alle prachtige projecten, zijn we verhuisd naar een nieuw kantoor met een heus eigen torenkamertje, trad Eva toe als partner, hebben we weer vele mooie teamuitjes, een zeildag, Sinterklaas- en Kerstevent georganiseerd. Ook hebben we weer vele nieuwe mensen mogen verwelkomen: Casper, Twan, Vivian, Merel, Lisa, Nhan, Lievijn, Mirjam, Asja & Emmelie. En, met pijn in het hart hebben we mensen uitgezwaaid die op weg gingen naar nieuwe uitdagingen of studies: Regina, Elisa, Twan, Casper, Nhan, Eefje & Hanneke. 

Kortom, dank aan alle klanten, opdrachtgevers, partners en natuurlijk Suit-casers voor het mogelijk maken van een prachtig jaar. Op naar 2023! 

Comments are closed.